Author Topic: Sanal PC den 2 Wolfteam Açma  (Read 264 times)

Crank19

• Admin
  • Junior
  • *
    • View Profile
    • http://www.turkoyun.mybbnew.com/
Sanal PC den 2 Wolfteam Açma
« on: September 08, 2011, 09:25:59 am »
Her eve laz?m olan bir hile diyebiliriz...

Öncelikle Gerekli Mühimmatlar Big Grin

1- ??letim sistemi CD si. (ben iso img. den yapabilirim diyen iso da kullanabilir.)
2- VMware Workstation 7.1 Kay?t Olun Para ?stemiyor Very Happy program?n resmi sitesi. >

http://downloads.vmware.com/d/info/deskt...tation/7_0

3-wmware Builder A??a??da Linki var Heyecan yapmay?n?z . Big Grin

YUKARIDAK?LER? TEM?N ETT?KTEN SONRA
ADIM ADIM ?ÖYLE YAPIYORUZ.

1: VMware Workstation 5.5.1 kurun.

Kurulum tamalan?rken sizden ?sim ve ?irket ad? isteyek ayr?ca seri no isteyecek. Biz bu program? Lisansl? olarak kullan?yoruz. Siz isterseniz sat?n al?n isterseniz internet üzerinden seri no bulun. i?in o traf? tamamen sizin vicdan?n?zla alakal?.

2: VMware Workstation kurduktan sonra masa üstünde bir k?sa yol göreceksiniz ona t?klay?n. Program bir web sayfas? gibi aç?lacak ve ortada yukardan a?a??ya do?ru 3 adet seçenek göreceksiniz.

En üsttekinine > **'New Virtual Machine'** t?klay?n.

3: Kar??n?za New Virtual Machine Wizard gelecek. Onada ileri deyin ve daha sonra size iki seçenek sunacak. Siz **'Typical'** oloan? seçin ve devam edin.

4: Buraya dikkat. New Virtual Machine Wizard size kurmak istedi?iniz i?letim sistemini soruyor. Sizin elinizdeki i?letim sistemi CD si neyse onu seçmelisiniz

En üstte Microrsoft Windows i?arteli olsun. Alttaki menüden hangi i?letim sistemini kuracaksan?z onu seçin. Ve ileri deyin.

5: ?imdi kuraca??m?z sanal sistemin ad?n? ve yerini belirycez.

Alatttaki seçenekten sistemi nereye kuraca??m?z? belirliyoruz. Browse diyerek bir yer seçelim. Bölünmü? bir disk parcas? göstermenizi tavsiye ederim. Olmasada olur ama olursa iyi olur.
En az 8 GB kapasitesi olmal?. Yeri belirliyoruz ve ad?n? oldu?u gibi b?rakabiliriz yada kendimiz bir isim girebiliriz.

6: Wizard?n Network Connection ayarlar?n?n oldu?u sayfaya geldi?imizde. Bize seçenekler sundu?unu görüyoruz. En üstteki ni seçiyoruz. > **'Use bridged networking'** ve ileri diyoruz.

7: S?ra geldi disk ayarlar?na. Burda Disk ayar?n? 8 Gb yap?yoruz. ve hemen alt?ndaki > **'Allocate all disk sapace now'** i?aretliyoruz ve ileri diyoruz.

Sanal Olarak bir PC olu?turma i?lemini ba?att?k. Kurulumu bekliyoruz.

Kurulum tamamland?ktan sonra. PC yi yeniden ba?lat?yoruz.

Masa Üstündeki VMware Workstation u aç?yoruz.

Program?n Pencerisinde Ortada Devices bölümünde yukardan a?a??ya do?ru

Memory
Hard Disk
CD-ROM
Ethernet
USB Controller
Audio
Virtual Processors

görece?iz. Burdan > CD-ROMA tuklay?n. Hemen sol Taraf?nda > **'Edit virtual machine stings'** e t?klay?n. Aç?lan Pencereden CD-ROM seçin. ve Auto Detect olmas?n? saplay?n. Eyer zaten öyleyse dokunman?za gerek yok.

CD sürücünüze Kurmak istedi?iniz Windows ??letim sistemi CD sini tak?n.

Soldaki menüneden (Kenar?nda Ye?il renkli Play anlam?nda küçük i?aret olan) Start this virtual machine' e tuklay?n.

VE ORTADA GÖRDÜNÜZ ?EY ARTIK BA?LIBA?INA B?R PC VE S?Z ONA ??LET?M S?STEM?N? KURUYORSUNUZ.

??LET?M S?STEM? KURULUMU TAMALANDIKTAN SONRA
ARTIK SANAL B?R PC M?Z VAR VE YEN? PC M?Z TAMAMEN BA?IMSIZ.

8: VMware Workstation aç?n ve ortada solda 'Start this virtual machine' yazan yere t?klay?n ve sanal bilgisayar?n aç?lmas?n? bekleyin.

Daha sonra VMware Workstation yukardaki menülerden soldan dödüncüye girin. > VM > Yukardan a?a?ya dördüncü > Install VMware Tools u seçin.
Ç?kan Tabloda Install seçeni?ini seçin. ileri ileri diyip kurulumu yap?n.

9: Ekran kart? ayarlar?.

VMXBuilder Program? burdan yüklemek isteyenler icin resmi sitesi

http://vmxbuilder.software.informer.com/

VMXBuilder Program? kurun. Program kurulumu bitince kendi pencersinde Edit Existing Virtual Machine dü?mesine t?klay?n. Daha sonra sizin kurdu?unuz sanal XP nin VMware belgesini göreceksiniz onu aç?n. Yedeklemeyle ilgili önemsiz bir uyar? gelecek okeyleyin.

"Arkada?lar buras?da çok önemli e?er tam olarak yapamassak WolfTeam'? açamay?z 3d hatas? verir.**

2 sekmeli menü görece?iz. Option ve Hardware.
Hardware ye t?klay?n.
Hardwarenin alt?ndan Display e t?klay?n. ve sa? tarafta aç?lan yerden ekran kart? kapasitesini belirleyin. (16 / 32 / 64) ekran kart?n?z?n rem kapasitesi ve pcnizdeki ram kapasitesine göre seçim yap?n.
512 mb ram varsa ve ekran kart?n?z 128 mb ise. 32 mb yap?n. Daha yüksek sisteme sahip olanlar art?rabilirler.
HEMEN ALTINDA **'Enable Direct 3d Support **'yazan yeri i?aretleyin. ??aretlemeyi unutursan?z oyun hata verir aç?lmaz.
Sonra Program?n menüsündeki disket iconuna t?klay?n ve save edin. Ç?kan penceryi okeyleyin.

MODEMLE BA?LANTISI USB OLANLAR

Auto Brigingi kapat?n ve Ethernet ayarlar?nda Nat ba?lant?y? seçin

Bitti.

Share on Bluesky Share on Facebook

MarshMallow

• Ice Cream :D
  • Newbie
  • *
    • View Profile
RE: Sanal PC den 2 Wolfteam Açma
« Reply #1 on: September 08, 2011, 10:06:30 am »
Te?ekkürler güzel payla??m